1/9

Briga o kupcima i održavanje Hallberg-Rassy jedrilica

HR Briga o kupcima

Ponosni smo na odnos koji imamo s našim kupcima, već čitavo desetljeće surađujemo s Hallberg-Rassy brodogradilištem i u tom razdoblju upoznali smo veliki brodova i njihovih vlasnika. Zadovoljni smo da smo svakom od njih omogućili da uživaju u svojem brodu prilagođavajući se njihovom načinu održavanja i korištenja broda.

 

Kupci Hallberg-Rassya navikli su na kvalitetu i udobnost, upravo zato se mi u More Oceanu trudimo da im pružamo najbolji mogući servis na transparentni način koji je garantiran Hallberg-Rassy imenom. Naš cilj je da svaki Hallberg-Rassy održavamo po uputama koje se usavršuju više od sedam desetljeća.

 

 

Od slaganja novog broda i pripremanja sve opreme do restauriranja starih HR brodova mi imamo tehničko znanje i iskustvo te s ljubavlju radimo sa svim HR brodovima na Jadranu. Moglo bi se reći da svaki vlasnik zapravo čuva svoj HR za slijedeću generaciju, jer kada kupujete takav brod on će postati članom vaše obitelji.

 

 

Naša usluga počinje s dolaskom broda na Jadran. Kod preuzimanja rabljenog ili novog broda mi pripremamo i ispitujemo brod prije primopredaje kako bi bili sigurni da vlasnik može odmah početi koristiti brod. Danas kada su brodovi složeniji i tehnološki napredni, svaki novi vlasnik treba vremena kako bi se naučio koristiti svoj brod i imao u njega povjerenje. U More Oceanu mi znamo da je to individualni proces pa provodimo onoliko vremena koliko je potrebno da se svaki vlasnik osjeća potpuno spremnim preuzeti brod.

 

Međutim naša usluga ne prestaje kada je kupac preuzeo brod, zapravo to je tek početak našeg odnosa s kupcem. Mi pružamo sve usluge oko održavanja plovila, pripremanja za sezonu kao i spremanja za zimu. Mi nadgledamo sve brodove tokom godine te u skladu sa željama kupca održavamo sisteme i opremu broda. Svatko ima svoj način održavanja broda naš posao je da savjetujemo što Hallberg-Rassy preporučuje za svoje brodove i učinimo vlasništvo broda nešto što je pravi užitak, bez stresa.

 

To je samo moguće uz profesionalan pristup, konkurentne cijene i ljubav prema tim divnim jedrilicama, svake godine imamo sve više klijenata iz cijelog svijeta koji baš biraju More Ocean i Hrvatsku kao mjesto gdje žele držati svoj brod, to nam je najbolji pokazatelj da smo na pravom putu.

 

 

 

Vrste usluga:

 

 

  • Comissioning - puštanje broda u pogon, pripremanje za prvu plovidbu, taj proces počinje s primopredajom broda, a u manjoj mjeri po dogovoru s klijentom se ponavlja prije svake sezone: Podmazivanje ventila, farbanje antifoulingom, promjena zinc anoda, namještanje jedara, Namještanje škota, podmazivanje palubne opreme, kontrola jarbola, kontrola plina, pranje, poliranje trupa, poliranje inoxa, namještanje biminija, servis wincheva, servis WCa, provjeravanje akumulatora, redoviti servis motora, provjera kaljužnih pumpi, provjera navigacijskih sistema, provjera sigurnosnih sistema).

 

  • Winterising – pripremanje broda za zimu: Punjenje tanka s naftom kako ne bi došlo do kondenazcije i zagađenja nafte, pražnjenje tanka s vodom, odnosno u nekim slučajevima dodavanje kemiklaija u tank s vodom, pražnjenje bojlera te isključivanje iz struje kako bi se smanjila mogućnost elektrolize, pražnjenje kaljuže, dodavanje slatke vode i ulja WCe, skidanje jedara, skidanje škota, vezanje za zimu namještanje tenda za zimu uključujući i pokrove za prozore, skidanje ljetnih tendi, ispuhavanje pomoćnog čamca te njegovo skladištenje, skladištenje vanbrodskog motora. dizanje madraca za bolju ventilaciju, zatvaranje ventilacijskih otvora.

 

  • Kontrola tijekom zimskih mjeseci - provjetravanje, paljenje motora, paljenje generatora, punjenje akumulatora, provjeravanje veza.

 

  • Servisiranje – u slučaju da se bilo koji sustav na brodu pokvari naši tehničari pokrivaju cijeli Jadran i mogu reagirati na poziv istog dana.

 

  • Ugradnja dodatne opreme i unapređenje sustava na brodu – mi ugrađujemo svu dodtnu opremu po želji kupaca i vlasnika.

 

  • Održavanja i obnavljanje tikovine po preporuci Hallberg-Rassy brodogradilišta.

 

  • Pranje i čišćenje palube, trupa, unutrašnjosti i posteljine.

 

  • Servis motora, generatora, klime, pumpi i svih uređaja na brodu.

HR Team
HR Team

Servis

HR Team
HR Team

Servis

HR Team
HR Team

Servis

HR Team
HR Team

Servis

HR Team
HR Team

Servis

HR Team
HR Team

Servis

HR Team
HR Team

Servis

HR Team
HR Team

Servis